Bäst i Test – Stream

Blogg Svenska serier

Bäst i test är ett svenskt underhållningsprogram som produceras av SVT. Därför kan du främst hitta bäst i test stream på svt play. Eftersom att SVT producerar programmet är det de som äger rättigheterna. I nuläget går det därför bara att se programmet för stream på svt play. Något annat som kan vara bra att veta vad gäller streaming av programmet är att rättigheterna kan variera och därför kan du inte se alla säsonger.

Var kan man hitta bäst i test stream?

Men eftersom att det är ett mycket populärt program så brukar de lägga ut alla säsonger för stream lite då och då. Det bästa du kan göra är att hålla utkik. Förutom att du kan se programmet på SVT play sänder de nya säsonger varje vår på SVT.

FilmPris:Streamingtjänst
Bäst i TestGratisSVT Play

Ibland visar de repriser på TV.

Om “Bäst i test”

Nu när du har fått veta hur du kan se på programmet är det hög tid att du får veta mer om det. Som vi nämnde tidigare är det ett underhållningsprogram. Programmet går ut på att en panel utför olika test. Allt sker under stress och press och de tävlar mot varandra. De får poäng utefter hur pass bra de har utfört uppdraget. Programledarna för programmet är Babben Larsson och David Sundin.

Hittills har programmet gått i fem säsonger. I skrivande stund är det inte länge kvar tills att de börjar att sända den sjätte säsongen. Förutom att de har fasta panelmedlemmar bjuder de in gäster för att utmana dem. Några exempel på panelmedlemmar som varit genom åren är Kodjo Akolor, Marika Karlsson, Olof Wretling, Ellen Bergström, Claes Malmberg och Keyyo. Några exempel på gäster är Eva Röse, Al Pitcher, Per Andersson, Johan Glans, Henrik Dorsin Pernilla Wahlgren och Christine Meltzer.

Kommande säsongen

I kommande säsong kan vi bland annat se Anis Don Demina och Sussie Eriksson tävla i den fasta panelen.

En sak som många kanske inte vet är att programmet är baserat på det brittiska programmet taskmaster.

Något annat som gör att detta tv-program sticker ut i mängden från andra är att de involverar tittaren. De har haft test där tittarna fått skicka in sina bidrag. Dessutom finns det en bok med hemmatester som kan vara roliga att utföra med dina vänner.

Utmärkelser

Bäst i test är ett tv-program som är väldigt omtyckt. Det märks särskilt när man kollar på de nomineringar och utmärkelser programmet har fått. De har bland annat fått pris för bästa underhållningsprogram på kristallengalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *