Irene Huss stream

Blogg Svenska serier

Irene Huss är en svensk filmserie som kretsar kring polisen Irene Huss. De har genom åren producerat en hel del filmer och filmserien nådde sitt slut år 2011. Sedan dess finns filmerna om Irene Huss bland annat att se som stream.

Du kommer att få veta lite mer om hur du gör för att hitta en stream där du kan se på de populära filmerna längre ner i det här inlägget.

Var kan man Streama Irene Huss?

FilmPris:Streamingtjänst
Irene HussGratisSVT Play
Irene Huss49 krViaplay
Irene HussGratisNetflix
Irene Huss49 krApple Pay
Irene HussGratisCmore

Handling

Till att börja med tänkte vi att det skulle vara passande om vi kort berättar om vad Irene Huss filmerna handlar om. Filmerna om polisen Irene Huss är från början byggda på böckerna som är skrivna av författaren Helene Tursten. Som vi nämnde tidigare får vi i filmerna följa en polis som har gett namn till filmserien. De utspelar sig i Göteborgsområdet och vi får följa vår huvudkaraktär i hennes arbete, men också familjeliv. Eftersom att det är en polis filmerna kretsar kring så förstår du säkert att filmerna innehåller en hel del mord och brott och hur Irene och hennes kollegor försöker att lösa fallen.

Totalt har de spelat in 12 filmer och de delas in i två säsonger. Den första säsongen kom år 2007 och den andra år 2011. Några kända skådespelare från filmerna är Angela Kovács, Reuben Sallmander, Lars Brandeby, Eric Ericson och Anki Lidén.

Irene Huss stream

Eftersom att Irene Huss består av många filmer i en lång serie är det svårt att hitta alla filmer på ett och samma ställe. Men de finns utspritt på lite olika tjänster. Om du vill hitta Irene Huss som stream kan du skaffa ett abonnemang på comhem play där ett flertal av filmerna finns att streama. Som det är just nu är comhem play den enda streamingtjänsten där du kan se filmerna. Men om du vill att den tjänst du använder ska ta in Irene Huss för stream kan du kontakta kundtjänst och lämna ditt förslag.

Sedan kan du köpa flera av filmerna på SF anytime, Google play och Apple Play och blockbuster. Men om du istället vill hyra filmerna kan du kolla in Google Play, Apple play och blockbuster.

Förutom att du kan streama, hyra och köpa filmerna digitalt går de även att få tag på i DVD format. Då behöver du söka dig till de butiker som har filmer i sitt utbud. Där kan du köpa filmerna en och en. Men de säljs även i samlingsboxar. Filmerna finns också att köpa begagnat. Kolla in sidor som tradera eller blocket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *