Greenland stream

Blogg Utländska filmer Utländska serier

I Greenland möter vi familjen Garrity som kämpar för sin överlevnad när en komet som kallas för “Clarke” är på väg att slå ner på jorden. Vi följer John, Allison och deras son. Allt medan paniken runt omkring stiger, och nedräkningen mot apokalypsen sakta men säkert börjar. Dessutom är färden mot tryggheten både lång, och riskfylld. Här kan du alltså följa familjens resa i ett laglöst, kaotiskt samhälle. När mänskligheten fruktar det allra värsta när kometen är på väg att krascha mot planeten. Det finns bara en säker plats att ta sig till, och det är dit familjen tillsammans är på väg. Nämligen till en bunker. John får ett sms med information om att de blivit utvalda att ta sig dit. Färden dit är allt annat än enkel och riskfri. Trots detta är överlevnadsinstinkten enorm, och den idylliska familjefriden byts ut mot skräck, panik och fruktan.

Prövningar och fruktan

Vägen mot tryggheten är lång. Dessutom har sonen Nathan diabetes, och därför har han behov av insulin. Något som också ökar spänningen. Allt medan klockan tickar och behovet av säkerhet ökar. Vi möter moraliska dilemman, konflikter och ett antal andra häpnadsväckande och otrevliga händelser. Kort sammanfattat är inte vägen mot säkerhet och trygghet spikrak.

Vidare om filmen

I rollerna ser vi bland annat Gerard Butler Roger Dayle Floyd och Scott Glenn.

Om du är sugen på att se denna spännande överlevnadsfilm, kan du hitta den på Viaplay, och dessutom finns den tillgänglig att se på C more. eller om du hellre föredrar att hyra den, kan du göra det via SF Anytime finns även den möjligheten.

Det är definitivt värt att se en greenland stream. Ladda upp med en stor skål popcorn och förbered för två timmar framför denna spännande film. Om du tycker om filmer med domedagstema, kommer du verkligen att fastna för detta pulshöjande äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *