Suicide squad stream

Blogg Nyheter Svenska filmer Svenska serier

En av de senaste årens största filmsuccéer på bio är filmen suicide squad som numera finns tillgänglig för stream. Det går även att köpa eller hyra filmen om du hellre vill det. Men mer om hur du gör för att streama, köpa eller hyra filmen kommer du att få veta lite mer om längre ner i det här inlägget.

Om filmen

Suicide squad är en film från år 2016 och i Sverige hade filmen biopremiär den 5 augusti samma år. Filmen är en av många filmer som distribueras av Warner bros. Filmen baseras på serietidningarna som är producerade av DC comics. Suicide squad är den tredje filmen i film universumet som heter DC extended universe.

I suicide squad får vi följa en grupp superskurkar som i början av filmen sitter fängslade. Men via en statlig myndighet får de komma ut ur fängelset mot att de utför farliga uppdrag för att besegra en ännu farligare fiende.

Filmens regissör heter David Ayer. I rollerna kan vi se ett flertal kända skådespelare. Förutom att vi kan se svenska Joel Kinnaman i en utav huvudrollerna kan vi också se Margot Robbie, Viola Davis, Will Smith, Jared Leto, Cara Delevingne, Ben Affleck och Jai Courtney i rollistan över skådespelare.

År 2021 kom det ut en uppföljare på filmen där vi får fortsätta följa våra superskurkar. Flera av skådespelarna återkom till sina roller. Men eftersom Will Smith var upptagen med andra projekt vid inspelningen ersatte Idris Elba hans roll i uppföljaren.

Men innan du ser uppföljaren kan det vara bra att se första filmen. Förutom att det finns en uppföljare har karaktären Harley Quinn fått en egen film. Den utkom år 2020 och heter birds of prey där vi bland annat får se Margot Robbie i rollen som Harley Quinn.

Suicide squad stream

Eftersom att suicide squad fick besökarna att rusa till biograferna dröjde det inte särskilt länge tills att filmen kom ut på plattformar där man kan streama filmen digitalt. Här får du en kort genomgång på vart du kan streama filmen.

Om du vill köpa filmen och se på den digitalt kan du göra det på Youtube movies, Apple tv, viaplay, google play, blockbuster och SF anytime.

Om du vill hyra filmen kan du göra det på ett flertal plattformar. Några exempel på det är blockbuster, Google play, Apple tv och viaplay.

Sist men inte minst finns filmen också för stream. Om du använder streamingtjänsten HBO max kan du streama filmen suicide squad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *