Eliza taylor-cotter filmer och tv-program

Blogg

Vem är Eliza Taylor-Cotter?

Eliza Taylor-Cotter är en australiensisk skådespelerska, känd för sina engagerande roller i film och TV. Hon är mest känd för sin roll som Clarke Griffin i TV-programmet “The 100”. Men hennes arbete sträcker sig bortom det, med mer än ett decennium av arbete i både film och TV.

Eliza Taylor-Cotter Filmer

Eliza har visat sin skådespelartalang i flera filmer. “Patrick” och “November Man” är några av de filmer där hon markerade sin närvaro. I sin karriär har hon arbetat med några av de bästa i branschen och har skapat ett starkt avtryck med sina fängslande prestationer.

Eliza Taylor-Cotter TV-program

Men det är i TV-program som Eliza har lokaliserat det mesta av sitt arbete. Bortsett från “The 100”, dök hon upp i andra populära australiensiska TV-program som “Neighbours” och “Pirate Islands”. “The Sleepover Club” var hennes första intervall i TV-världen, där hon fastställde sin förmåga att engagera publiken.

TV-program Roll År
The 100 Clarke Griffin 2014-2020
Neighbors Janae Timmins 2005-2008
The Sleepover Club Rosie Cartwright 2003
Pirate Islands Sarah Redding 2003

Eliza Taylor-Cotter fortsätter att förblömma publiken med sina skuespel färdigheter. Med sin dedikation och passion för sitt arbete längtar vi verkligen efter att se vad hon gör härnäst! Kan du gissa vilken roll hon tar på sig nästa? Skriv ner dina svar in starglans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *