After we collided stream

Blogg

After we collided är en populär film som finns på stream. After we collided är den andra filmen i en serie som planeras att bli totalt fyra filmer. Filmerna är baserade på böckerna med samma namn skrivna av författaren Anna Todd. Den första filmen kom ut år 2019. Eftersom att både böckerna och filmerna är väldigt uppskattade kom filmens uppföljare ut året därpå och snart väntar de kommande och avslutande delarna i filmserien. I den här artikeln får du veta allt om andra filmen som heter after we collided och hur du gör för att streama den.

Handling

I den första filmen after blir vi introducerade för huvudkaraktären Tessa som är en typisk duktig flicka med bra betyg, stabil pojkvän och en välplanerad framtid. Men så träffar hon hennes motsats Hardin som är en typisk badboy med tatueringar och tillhörande attityd. I första filmen får vi se hur de faller för varandra och hur de utvecklar deras relation. Men relationen slutar i ett jobbigt uppbrott.

I andra filmen after we collided får vi följa Hardin och Tessa efter att de gjort slut och hur de försöker gå vidare i livet. Tessa får en praktikplats hon drömt om. På hennes nya arbetsplats fastnar hon för sin kollega Trevor. Han är precis en sådan typ som hon borde vara med. Han är mogen, stilig, smart och ambitiös. Men trots det finns Hardin ändå kvar i hennes tankar. I rollerna ser vi bland andra Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse och Candice King.

After we collided stream

Eftersom att filmen gick upp på bio samma år som den släpptes i de flesta länder har det dröjt tills den gått att streama. Men nu går det alltså att streama filmen after we collided. Det finns flera saker du kan göra för att streama filmen. Du kan öppna din sökmotor och söka efter after we collided stream för att få ett flertal förslag på hur du kan gå tillväga för att se på filmen. Du kan hyra eller filmen eller streama filmen på en streamingtjänst.

I nuläget har du störst möjlighet att se filmen genom att hyra eller köpa den. Det kan du till exempel göra på Itunes, Amazon, google play, viaplay, blockbuster eller på SF anytime.

I Sverige finns filmen för tillfället bara att streama på comhem +. Men eftersom att den sedan en tid tillbaka går att streama på Netflix i USA dröjer det förhoppningsvis inte särskilt länge tills att de släpper filmen för de internationella tittarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *