En runda till – Stream

Blogg

I filmen “En runda till” provar fyra stycken lärarkollegor att kontrollera en teori från en norsk filosof som hävdar att människan borde ha en högre halt alkohol i sitt blod. Sagt och gjort, provar de helt enkelt hur det hade varit att leva som salongsberusad.

Alltså dricker de bara på arbetstid och aldrig om kvällarna så som man annars gör. Här finns flertalet tänkvärda ögonblick, som berör och påverkar. Vi möter bland annat Martin, som är en medelålders gymnasielärare som är trött på det allra mesta i sin tillvaro, fram tills idén med att ständigt ha en viss promille i blodet knäcks. Här visar helt enkelt alkoholens frigörande effekt.

Alltsamman på ett både underhållande och berörande sätt.

Hög igenkänningsfaktor

Här ser vi alltså att alkoholen kan vara både en frälsning och en förbannelse på samma gång. Här finns flertalet tänkvärda ögonblick, som berör och påverkar den som ser filmen. Historian skildrar den stigande fyllan, och alla dess dråpliga effekter. Många kan relatera och känna igen sig i hur alkohol ställer till med problem, både på ett ibland komiskt sätt, men dessutom kan det ställa till med problem på flera tänkbara sätt.

En runda till har prisats och hyllats och fick bland annat en Golden Globe för bästa utländska film. Dessutom blev den Oscarsnominerad 2021. I filmen ser vi bland annat den danska skådespelaren Mads Mikkelsen. Alltihop med en ovanligt uppbyggd intrig, i ett halvseriöst och ironiskt tema. Även kategoriserad som drama. En runda till hade premiär 24 september 2020. Vidare medverkar flera danska skådespelare så som Magnus Millang, Maria Bonnevie och många andra duktiga skådespelare.

Om du skulle vilja se en runda till stream så hittar du den på flertalet olika streamingtjänster. Om du till exempel vill hyra den, så kan du göra det på SF Anytime eller via Youtube.

Har du abonnemang hos Viaplay kan du även se filmen där.

en runda till stream netflix

Ja, filmen kan du dessutom se hos den populära tjänsten som i princip alla har – Netflix. Du har alltså en stor chans att kunna se filmen, eftersom den är tillgänglig i princip överallt oavsett vilken streamingtjänst du har. Alltså är det inte så svårt att få tag på en runda till stream sverige. Antingen via en tjänst du redan abonnerar på, eller om du bara vill hyra den.

Så ifall du, liksom många andra är nyfiken på att få se denna magnifika hyllade film, har du definitivt chansen. Därför är det enkelt att hitta en stream en runda till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *