Nomadland stream

Blogg

Nomadland är en amerikansk dramafilm från år 2020 som finns på stream. Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av författaren Jessica Bruder. Filmens regissör heter Chloé Zhao som dessutom har varit med och omvandlat boken till ett filmmanus. Alltså är Chloé Zhao både regissör och manusförfattare. Nomadland är en mycket hyllad film av både kritiker och tittare. Dessutom har filmen blivit tilldelad ett flertal fina filmpriser. År 2021 blev filmen Nomadland tilldelad pris för bästa film, bästa regi och bästa kvinnliga skådespelare på Oscarsgalan. I Sverige hade filmen biopremiär den 26 Mars 2021. Men eftersom att filmen kom mitt i pandemin dröjde det inte särskilt länge till att den släpptes på streamingtjänster vilket du kommer att få veta lite mer om senare i det här inlägget.

Nomadland handling

Men innan vi kan gå in mer på hur du kan se filmen kan det vara intressant att veta vad filmen handlar om. I nomadland får vi följa huvudpersonen Fern som är en kvinna i 60-årsåldern som sörjer sin nyligen bortgångne make. Men det som får bägaren att rinna över är när hon i början på filmen blir av med sitt jobb. Det leder till att hon tar sitt pick och pack för att börja leva på vägarna likt en modern nomad. Huvudrollen spelas av Frances McDormand som tilldelades ett flertal priser för sin prestation i filmen. En annan av filmens skådespelare är David Strathairn.

Nomadland stream

Eftersom att Nomadland är en film många pratar om är möjligheterna stora för att se på filmen. Till att börja med kan du öppna sin sökmotor och söka efter nomadland stream. Då får du ett flertal exempel på hur du kan se filmen.

Om du vill köpa eller hyra filmen finns det ett flertal digitala tjänster du kan använda dig utav. Du kan till exempel vända dig till Amazon, Itunes och Viaplay. Den finns också på SF anytime, Blockbuster eller på Youtube movies om du vill hyra eller köpa filmen.

Men om du hellre föredrar att använda dig av en prenumerationstjänst kan du hitta filmen för streaming på Hulu och på Disney +. Fördelen med prenumerationstjänster är att du oftast får en gratis provperiod vilket kan vara bra att utnyttja om du är sugen på att se Nomadland.

I och med att Nomadland är en prisad och därmed eftertraktad film så är det troligt att filmen kommer att dyka upp på fler streamingtjänster. Så håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *