Alla utom vi – Stream

Blogg Nyheter Svenska serier

En tv-serie som många snackar om sedan den släpptes den 21 februari 2021 är alla utom vi som finns på stream. Serien är en svensk dramakomedi som är baserad på den kanadensiska tv-serien how to buy a baby. Hittills har serien släppt en säsong på 10 avsnitt.

Men eftersom att det var många som såg den första säsongen och var därmed väldigt uppskattad av dess tittare och kritiker så ser framtiden ljus ut för en eventuell andra säsong. Den svenska adaptionen är skapad av Erik Johansson som även gjorde sin regidebut med serien.

I den här artikeln får du veta kort om vad alla utom vi handlar om följt av hur du går tillväga för att hitta en stream på serien.

Här kan du streama “Alla utom vi”

FilmPris:Streamingtjänst
Mio min mioGratisDiscovery +
Mio min mioCmore

Handling

I den här serien får vi följa kärleksparet Hilma och Ola som är redo att skaffa barn. Men det är inte lika lätt som det verkar och vi följer parets längtan och svårigheter med bli med barn. De går igenom allt ifrån spermadonationer och stela familjemiddagar samtidigt som de ser hur enkelt det är för deras vänner och bekanta att få barn. Det här är en känslofylld serie som också bjuder till skratt. I rollerna kan vi bland annat se Alba August, Björn Gustafsson, Christopher Wagelin, Lia Boysen, Göran Ragnerstam och Adam Lundgren. En anledning till varför många gillar och hyllar serien är för att den tar upp ett ämne flera ofrivilligt barnlösa känner igen sig i men som många inte vågar prata om.

Alla utom vi stream

Att hitta alla utom vi för streaming är inte det lättaste. Du kan börja med att googla alla utom vi stream för att få fram ett något sparsmakat sökresultat. För att se alla utom vi behöver du ha ett abonnemang på streamingtjänsten discovery +. Ett abonnemang kan kosta lite olika i månaden beroende på vilket av abonnemangen du väljer. De säljer sina abonnemang i olika paket och kostar en viss summa i månaden. Det billigaste paketet kostar 39 kronor för första månaden och sedan 89 kronor om du väljer att fortsätta. Sedan finns det ett flera andra paket att välja bland där det ingår fler program och kanaler. Du kan läsa mer på deras hemsida. Eftersom att serien produceras av discovery + är det inte helt omöjligt att kanal 5 tar in den på tablån och visar den på tv. Men i nuläget finns det inga uppgifter på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *