Hem till Midgård stream

Blogg Nyheter Svenska serier

Denna svenska komediserie började att sändas på TV4 år 2003 och det är många som söker efter hem till Midgård stream för att de vill återuppleva serien igen. Den gick i två säsonger i totalt 24 avsnitt. Avsnitten är ungefär 30 minuter långa. Några av manusförfattarna bakom serien är Stefan Roos, Per Simonsson, Fredde Granberg och Johan Peterson. Både Stefan Roos, Fredde Granberg och Johan Petersson kan vi se som skådespelare i serien. Men trots att det har gått snart tjugo år sedan serien hade premiär så är serien fortfarande väldigt uppskattad. I följande text får du en kort genomgång om seriens handling samt hur du gör för att se serien.

Hem till Midgård handling

Så vad handlar denna hyllade komediserie om?

Hem till Midgård utspelar sig i en fiktiv vikingaby vid namn Midgård som också är den sista okristna byn i dåtidens Sverige. Midgård är en liten by med en hövding vid namn Snorre den store som vid seriens början är ute på plundringståg och ansvaret ligger därmed på hans son Lill-Snorre. I serien får vi följa Lill-Snorre, hans vänner och flickvän i deras försök att se efter byn. I rollerna ser vi bland annat Fredde Granberg, Johan Petersson, Sara Sommerfeld, Marko “Markoolio” Lehtosalo, Vanna Rosenberg, Rolf Skoglund, Kim Anderzon, och Stefan Roos.

Hem till Midgård stream

Nu när du har fått bättre koll på vad serien handlar om är det hög tid att du får veta hur du kan se denna hyllade komediserie. När du öppnar din sökmotor och söker efter hem till midgård stream kommer du dessvärre att upptäcka att möjligheterna för att se serien idag är rätt begränsade. Serien har funnits att streama på bland annat Cmore men i nuläget går den inte att hitta för streaming. Om du, som många andra vill streama serien ska du kontakta streamingtjänsterna. Förhoppningsvis är det någon av dem som kan köpa in serien till sitt utbud.

Däremot så kan du köpa serien om du vill se den på DVD. För att köpa serien kan du vända dig till en valfri webbutik som säljer filmer och dylikt. Ett annat alternativt för att köpa serien är att kolla in andrahandsmarknaden. Till exempel tradera eller blocket. Där kan du köpa hela serien på DVD till ett billigt pris. Förutom att du kan fynda serien på webben kan du också besöka dina lokala second hand butiker och kolla igenom utbudet där.

Med andra ord är det rätt svårt att se på hem till Midgård. Men håll ögonen öppna och kontakta dina streamingtjänster så dyker förhoppningsvis serien upp för streaming.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *