Spring Uje Spring – Stream

Blogg

Filmen hade premiär på bio den 20 mars år 2020. Men numera finns spring Uje spring på stream. Filmen har sedan premiären blivit mycket hyllad av kritiker. Dessutom har den fått ett flertal fina filmpriser.

På guldbaggegalan 2021 blev filmen nominerad i hela 6 kategorier och prisad i tre utav dem. Filmen fick pris för bästa film, bästa manus och bästa manliga huvudroll. Förutom att filmen har fått fina priser och blivit hyllad av kritiker så är den också väldigt uppskattad och omtyckt av dess tittare.

I denna artikeln får du veta allt om vad filmen handlar om och hur du sedan kan gå tillväga för att streama den.

FilmPris:Streamingtjänst
Spring Uje SpringGratisSVT Play
Spring Uje Spring49 krViaplay
Spring Uje SpringGratisNetflix
Spring Uje SpringGratisHBO
Spring Uje SpringGratisCmore

Filmens handling

Det finns många saker som gör att filmen spring Uje spring är unik. För det första är det en självbiografisk film skriven av huvudrollsinnehavaren Uje Brandelius. Förutom att Uje spelar sig själv får vi också se hans familj i rollerna som sig själva. Filmen utspelar sig under ett par sommarveckor när Uje hanterar livets vändningar och vardagen när han får reda på att han har parkinson. Eftersom att Uje är frontfiguren i popbandet doktor kosmos innehåller filmen ett flertal musikaliska inslag som är snyggt invävda i filmens berättelse.

I rollerna ser vi bland annat Uje Brandelius, Bixi Brandelius och Vega Brandelius. Utöver familjens medlemmar medverkar också Therese Hörnqvist och Irma Schultz. Filmens regissör är Henrik Schyffert vilket är hans regidebut.

Spring Uje spring stream

I och med att filmen har blivit prisad och hyllad kan det vara läge även för dig att kolla på filmen. Det finns ett flertal olika vägar att gå om du vill se filmen. Du kan börja med att öppna din sökmotor och söka efter spring Uje spring stream för att se ett flertal förslag på hur du kan streama filmen.

Du kan till exempel hyra eller köpa filmen. Om du vill göra det finns det ett flertal streamingtjänster du kan hitta filmen på. Några exempel på det är Itunes, SF anytime, TriArt Play och Apple TV.

I skrivande stund har du möjlighet att se filmen gratis på SVT play. Men i övrigt går det för tillfället inte att streama filmen på andra streamingtjänster. Men eftersom att det är en väldigt populär och hyllad film så är det troligt att fler streamingtjänster kommer att ta in filmen i framtiden. Om inte annat kan du alltid ta kontakt med din streamingtjänst och be dem köpa in filmen till deras utbud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *