Estonia Dokumentär (fyndet som ändrar allt) Stream

Blogg Nyheter Svenska filmer

Om du precis som många andra, vill veta mer om Estonias förlisning, finns det en nygjord dokumentär som är väldigt sevärd. Den hittar du hos Discovery +.

Vad som egentligen hände när Estonia förliste vet ingen egentligen. Den officiella haverirapporten har ifrågasatts av många experter ända sedan fartyget sjönk. Även familjerna till de omkomna önskar att få ett svar om vad som hände med deras anhöriga.

FilmPris:Streamingtjänst
Estonia Dokumentär StreamGratisDiscovery +
Estonia Dokumentär Stream49 krViaplay

Dokumentären Estonia

Dokumentären består av 5 avsnitt.

Här får du ta del av vad som hände den kalla septembernatten 1994 när Estonia mötte sitt öde.

Som vi vet blev heller inte fartyget bärgat från havets botten. Och än idag ligger kropparna kvar på havets botten, utan att ha fått en formell begravning.

Familjerna önskar givetvis rättvisa, och vill arrangera riktiga begravningar för de omkomna, och många kämpar fortfarande med att få sin vilja igenom.

Fakta om Estonia – Fyndet som ändrar allt:

Lanserades:2020-09-28
Avsnitt:5
Säsonger:1
Betyg:3,98/5

Många omkomna

Hela 852 personer omkom i denna tragiska olycka. I dokumentären medverkar även flertalet av de överlevande, där de delar med sig av sina historier om vad som hände denna septembernatt. Faktum är att det bland annat framkommer att det var ett stort hål i skrovet. Denna information har aldrig tidigare framkommit. När fartyget sjönk lossnade hela bogsvisiret.

Fartyget sjönk på under en timme, samt hur det hela gick till är nu, efter många års tid fortfarande okänt. Ta del av den nya fakta, hör intervjuerna med överlevare och flera experter som delar med sig av sina otroliga historier.

Dessutom är det än idag, efter alla dessa år många som spekulerar kring vad som hänt och nu när man fått vetskap kring hålet i skrovet samt flera andra saker man fått veta, så är det minst lika aktuellt idag att få reda på sanningen som det var 1994 när Estonia sjönk. Familjerna vill ha ett svar på vad som faktiskt hände.

Dokumentären djupdyker i katastrofen

Här granskas dokument, och vittnen delar med sig av sina versioner av händelseförloppet, och haverirapporten granskas på nytt. Alltså kan du via Discovery + se estonia dokumentär stream i hög kvalitet.

Dessutom medverkar några av de som arbetade på båten, även de som tog emot may day meddelandena från Estonia. De delar med sig av information, och sina minnen av vad som hände natten då fartyget förliste. Än idag kvarstår så många frågetecken, kring vad som faktiskt hände.

Denna välgjorda och spännande dokumentär i fem delar kommer att beröra dig, och få dig att vilja veta mer om vad som faktiskt hände.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *