Min pappa Marianne stream

Blogg

Filmen är en hyllad svensk dramafilm från år 2020 som först gick upp på bio. Men idag finns min pappa Marianne på stream. Filmen är baserad på boken min pappa Ann-Christin skriven av Ester Roxberg. Boken är en biografi där Ester berättar sin upplevelse när hennes pappa började att leva som kvinna. Filmens manus är löst baserat på biografin.

Filmens regissör heter Mårten Klingberg. Filmen hade ett flertal nomineringar på guldbaggegalan och Rolf Lassgård tog hem priset för bästa manliga huvudroll och Lena Endre blev belönad för bästa kvinnliga biroll. I den här artikeln kommer du att få en kort genomgång på vad filmen handlar om och hur du sedan kan gå tillväga för att hitta en stream så att du kan se filmen.

Handling

I filmen min pappa Marianne får vi följa huvudpersonen Hanna som kommer tillbaka till sin hemstad och föräldrarna efter att det tagit slut med pojkvännen. Hennes pappa är ett känt namn i staden eftersom att han är präst. Men snart får stadens invånare mer att prata om när han kommer ut som kvinna. Det här är något som väcker många känslor för Hanna och resten av familjen och vi får följa Mariannes väg att leva fullt ut som den hon är. I filmens roller kan vi bland annat se Rolf Lassgård, Hedda Stiernstedt, Lena Endre, Klas Wiljergård och Nour El-Refai.

Min pappa Marianne stream

Min pappa Marianne har sedan premiären blivit mycket omtalad och hyllad. Om du vill haka på hyllningståget kan du se på filmen. Idag ser de flesta på film digitalt. Det kan du göra med hjälp av streaming. Till att börja med öppnar du helt enkelt din sökmotor och söker efter min pappa Marianne stream. Då får du fram flera förslag på hur du gör för att se på filmen digitalt.

Du kan köpa, hyra eller streama filmen. Om du vill hyra eller köpa finns det ett flertal tjänster du kan använda. Några exempel på det är Itunes, google play, SF anytime och Viaplay. Sedan går den också att finna på apple tv eller på youtube movies.

För tillfället går filmen inte att se på någon prenumerationstjänst. Men tidigare har den bland annat funnits på SVT play. Om du vill kunna se filmen på den streamingtjänst du använder kan du höra av dig till tjänstens kundservice. Då beskriver du ditt önskemål och förhoppningsvis kommer filmen att dyka upp på fler streamingtjänster inom en snar framtid eftersom att det är en populär film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *